Jun
27

Flugten Fra Borneo – en uhyggelig web-jungle

By Artman  //  Cases  //  No Comments

DR ønskede at se hvordan web og tv kunne understøtte hinanden. Derfor udviklede jeg sammen med DR og No Zebra, en online version af spillet “Flugten Fra Borneo”. Flugten Fra Borneo er et spil i DR Sommer Summarums program, hvor børnene ringer ind og via telefonen skal finde vej til en skat gennem en labyrint. I udsendelserne kan kun et enkelt barn deltage . Ved online løsningen var der ingen deltagerbegrænsning og børnene skal deltage hver dag for at løse en hemmelig kode.

Pressemeddelelse 27. juni 2011

DR SommerSummarum starter sommeren samtidig på både TV og web.

I dag starter DR SommerSummarums nye sæson og som noget nyt lancerer DR samtidigt et online spil for børn, der elsker det grønne Quizmonster. Monsteret elsker også børn, – han elsker at SPISE børn!!!

Det nye spil hedder “Flugten Fra Borneo”, og er et spil, der bringer børnene tilbage til Borneo, hvor Quizmonstret kommer fra. Børnene skal finde vej gennem en labyrint til Quizmonstrets hule, hvor de skal svare rigtigt på et spørgsmål for at afsløre dagens bogstav. Hver dag afsløres et nyt bogstav og tilsammen udgør bogstaverne en hemmelig sætning, som afsløres på den sidste dag i DR SommerSummarum.

Bag jungleblade og tempelruiner sidder Søren Juhl fra Artman Adventures, som har designet spillet. Et særligt kendetegn, er pixel-art-stilen, som minder om computerspillene tilbage i 80′erne. Spillet er udviklet i samarbejde med DR og No Zebra.

Her kan du kan prøve “Flugten Fra Borneo”.

 

Comments are closed.

Se med her
Rasmus Klump
DR Sommer Summarum
Galleri
@ArtmanAdventures
Peterson
Eventyrer Som Peter Pan
DR Lille Ramasjang

Tilfreds kunde:

”Jeg oplever, at jeg får mere end, jeg spørger om.” Claus Engstrup, leder af Rehabilitetsenheden, Randers Sundhedscenter, om Søren Juhl.