Viser ting fra "February, 2012"
Feb
28

Gipsbyggerspillet – et online spil til byggebranchen

Af Artman  //  Cases  //  Ingen kommentarer

Knauf Danogips udvikler, producerer og markedsfører gips- og gipsrelaterede produkter samt systemløsninger i gips og stål.

Det var et ønske fra kunden at styrke deres profil og særligt deres gipsplade-produkter på markedet. Derfor ønskede KnaufDanogips at skabe noget anderledes og opnå synlighed i byggebranchen på en helt anderledes måde end de tidligere har anvendt.

Spillet tager udgangspunkt det klassiske gamplay kendt fra 1980′ernes arkadespil, det ses både i den grafiske opbygning og høres ikke mindst i baggrundmusikken. Spillet kører hele 2012, hvor målgruppen (primært håndværkere), kan vinde præmier hver uge og hver måned. Hovedpræmien er iPad 2.

Kampagnen er støttet op af annoncer, nyhedsmails og social deling via Facebook.

Prøv spillet hos KnaufDanogips eller på Facebook.

Gipsbygger-spillet

 

Feb
27

Hos bæverne i skoven

Af Artman  //  Uncategorized  //  Ingen kommentarer

Udtrykket i denne illustration er opnået i Sketchbook. Her kan jeg opnå god kontrol med brusches, markers etc. Udtrykket er meget mere blødt og mindre hårdt end i vektor-stilen, som jeg ofte bruger til fx. spil. Klik på illustrationen for at se den i høj opløsning.

Hos bæverne i skoven

Se med her
Rasmus Klump
DR Sommer Summarum
Galleri
@ArtmanAdventures
Peterson
Eventyrer Som Peter Pan
DR Lille Ramasjang

Tilfreds kunde:

”Jeg oplever, at jeg får mere end, jeg spørger om.” Claus Engstrup, leder af Rehabilitetsenheden, Randers Sundhedscenter, om Søren Juhl.